Procesoptimalisatie: Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Ontdek de kracht van Synergie in onze Community

Kennis, praktijkervaring en focus op het moment dat jij het nodig hebt.

 

We leven in een interessante tijd. De eisen die aan processen worden gesteld zijn hoger dan ooit. De consument verwacht een steeds hogere en constantere kwaliteit. Van organisaties wordt verwacht dat ze deze kwaliteit met steeds minder middelen leveren. Geen wonder dat de noodzaak voor procesoptimalisatie stijgt.

Je kunt ervoor kiezen medewerkers trainingen te laten volgen om zodoende kennis in huis te halen. Anderen kiezen ervoor ervaren procesexperts aan te nemen of in te huren. Het blijkt echter vaak lastig de geleerde theorie om te zetten in de praktijk.
En aangenomen of ingehuurde proces experts worden vaak projectmatig ingezet waardoor begeleiding van medewerkers achterwege blijft.

Vanuit die gedachte heb ik mijn jarenlange ervaring als projectleider en coach van proces optimalisatie trajecten gecombineerd met die van andere experts in de Proces Optimisten Community. Door naast kennis ook praktijk ervaringen met elkaar te delen, wordt de kans op succes vele malen groter. Als je hieraan de stimulans van online coaching toevoegt, ontstaat een enorme focus op het continu verbeteren van processen.

 

We delen kennis, werken samen en stimuleren elkaar om continu processen te verbeteren. Doe jij ook mee?

Kennis

Volg in jouw eigen tempo de online trainingen. Download tools en templates die je direct kunt inzetten of pas deze eerst aan voor jouw organisatie. En wil je in de praktijk nog even nalezen wat de best practice voor een situatie is? Raadpleeg dan de kennisbank.

Praktijkervaring

De praktijk is vaak weerbarstig. Het geleerde blijkt op de werkvloer soms anders uit te pakken dan verwacht. Neem deel aan de community van professionals. Leer van elkaars valkuilen en best practices. Deel ervaringen en download uitgewerkte praktijk cases.

Focus

Benut de kritische en opbouwende feedback van mede community leden. Stel vragen, krijg hulp en netwerk. Je kunt zelf groepen aanmaken voor specifieke onderwerpen en anderen hiervoor uitnodigen. Wil je 1 op 1 coaching? Dat kan door deel te nemen aan optionele trainingsprogramma’s.

Help jij mee?

Je kunt al trainingen volgen, templates en resources downloaden en de kennisbank raadplegen. Deze onderdelen worden continu aangevuld. Samen kunnen we de voordelen van de community gaan benutten. Deel jouw kennis en ervaring en vraag anderen om hulp.

Als je nu besluit mee te doen aan het inrichten van de community, dan profiteer je, zolang je lid blijft, van het lage tarief van € 9,90 per maand. Dit aanbod is beperkt geldig. De eerste maand betaal je maar € 1,-

Ben ik verplicht actief deel te nemen?

Nee, maar het wordt natuurlijk wel gewaardeerd. Als je actief deelneemt aan discussies, dan bouwen we samen aan een omgeving waar iedereen van profiteert.

Zit ik ergens aan vast?

Nee. De opzegtermijn is gelijk aan de termijn die je kiest voor jouw abonnement: per maand / kwartaal of jaar.

We willen meerdere lidmaatschappen aanschaffen. Kan dit?

Jazeker. Als er meer dan 2 personen per organisatie lid willen worden, dan kunnen we een korting aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina.

Hoe krijg ik het inkoop ordernummer op de factuur?

Dit nummer kun je invullen bij het aanmaken van een account. In het veld “opmerkingen” kun je dit nummer opgeven. Vervolgens zetten wij dit nummer op de factuur.